De beste service voor u

Waarom voor ons kiezen?

Goede Garantie

Professioneel

Betaalbare prijzen

Milieu Vriendelijk

Jarenlange ervaring

Snel en efficient

Wagensveld Hoveniers

Over ons

Al op 13 jarige leeftijd was Thijs Wagensveld al aan het wroeten in tuinen en deed hij vaak op zaterdag ”een tuintje maaien”. Op z’n 16e kon hij terecht bij een klein hoveniersbedrijf in Wageningen waar zijn interesse voor het hovenier vak alleen maar groeide. Bij de hovenier in Wageningen werd nog het echte ambachtelijke werk geleverd onder het motto: Wat je niet met handgereedschap kunt doen kun je al helemaal niet met machines doen (denk hierbij vooral aan snoeien). Daardoor is bij Thijs ook de specialisatie in het tuinonderhoud ontstaan.

Na het volgen van de nodige opleidingen, tuinbouwschool Velp (de Rank) enz. kwam Thijs in loondienst. Zijn laatste plek in loondienst was bij een gemeente. Hier waren de werkzaamheden echter te beperkt en zo kwam het idee om een eigen VOF op te zetten wat resulteerde in Wagensveld Hoveniers sinds 2000.

Tot op de dag van vandaag worden de tuinwerkzaamheden met veel plezier uitgevoerd door Thijs. Voor de administratie is Sandra zijn helpende hand. Er is geen personeel in dienst. Wel is er indien nodig een samenwerking met andere bedrijven.
Wilt u graag meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over een project of uw eigen tuin? Neem dan gerust contact op.

Uw vertrouwde adres

Werkproces

Vraag een gratis offerte aan. Het is altijd goed om een indicatie te krijgen binnen uw budget wat de mogelijkheden zijn.
1

Offerte aanvraag

2

Ontwerp en realisatie

3

Oplevering & onderhoud